Beneficiile pentru sanatate al extractului din boabe de cafea verde

Beneficiile pentru sanatate al extractului din boabe de cafea verde

Care sunt beneficiile pentru sanatate prin consumul extractului din boabe de cafea verde?
Sunt numeroase! Acidul chlorogenic, ingredientul principal al extractului din boabele de cafea verde, este un antioxidant natural puternic, care lupta impotriva radicalilor liberi din fluxul sanguin. Ca rezultat, procesul de imbatranire este incetinit si are loc imbunatatirea circulatiei si intarirea musculaturii.

Principalul antioxidant inclus in extractul din boabele de cafea verde, acidul chlorogenic, inhiba secretia enzemei G6P, care conform cercetarilor stabilizeaza în mod semnificativ nivelul de zahar din sange, deci suplimentul este recomandat si diabeticilor. Neobisnuit pentru ei, cu ajutorul suplimentatiei cu cafea verde are loc, in aceeasi masura, scaderea in greutate.

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care cercetarile asupra boabelor de cafea verde sunt atat de interesante. Conform publicatiei în presa de specialitate (Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal), extractul din boabele de cafea verde ar putea fi primul produs din istorie eficient in eliminarea kilogramelor care indeplineste promisiunile producatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *