Ce se intampla atunci cand bei bere in fiecare zi

Ce se intampla atunci cand bei bere in fiecare zi

O parere larg raspandita este accea ca doar bauturile tari sunt periculoase pentru sanatate. Berea este vazuta ca o bautura usoara, care nu prezinta nici un pericol pentru sanatatea noastra.

Efectele consumului de bere pentru 24 de ore il puteti vedea in imaginea de mai jos si au ca punct final mahmureala care poate fi mai mai severa sau mai usoara in functie de cantitatea de bere consumata. Noi incurajam un stil de viata echilibrat, fara exagerari.

Ce se intampla in 24 de ore atunci cand bei bere
Ce se intampla in 24 de ore atunci cand bei bere

Pagina noastra incurajeaza un stil de viata sanatos si in consecinta am ales sa va aratam ce se intampla in corpul dumneavoastra daca beti bere in fiecare zi.

Efectele cosumului de bere in ficare zi

– Mucoasa sistemului digestiv se irita si apar dereglari in secretia sucului gastric care duce la gastrita, constipatie si stari de balonare

– Functia hepatica se deregleaza

– Functiile renale au de suferit

– Inima si vasele de sange au de suferit pentru ca incep sa se acopere cu un strat de grasime si asfel apar aritmiile, tensiunea arteriala crescuta, bolile coronariene

– Disfunctii ale procesului digestiv

– Disfunctii ale sistemului endocrin

Pentru a va feri de efectele neplacute ale consumului de bere zilnic sau in exces va recomandam sa tineti minte o regula simpla: totul e bun daca e consumat cu moderatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *